We gaan met onze fietsgroep elk jaar op zoek naar enkele uitdagende etappes die niet te ver van België liggen. We hebben, naast heel veel afgezien, ook heel hard genoten van de fietstochten rond Maison Bel Air. We komen hier zeker nog terug, en deze keer nemen we de families mee.

Nicolas Damman

We zochten met ons hele gezin een plaats niet te ver van België, groot genoeg voor de hele hoop kinderen die mee waren en waar we op ons gemak zaten. Maison Bel Air is dat dan ook allemaal. We hebben een week lang heerlijk genoten van het buiten zijn en al de lekkere dingen die we geproefd hebben. De kinderen spreken er nog steeds van! Voor herhaling vatbaar. 

Tine Van Rensbergen

Verblijven in Maison Bel Air was fantastisch. We verbleven er met twee gezinnen (8 personen in totaal). De vier kinderen hebben zich een week lang rot geamuseerd. Door het warme weer hebben we natuurlijk veel in het zwembad gezwommen, maar we zijn ook wijn gaan proeven, naar het meer geweest, een hoogteparcours gedaan. Maison Bel Air is de ideale uitvalsbasis om ’s avonds te genieten van een goed glas wijn.

Jeroen Steenwegen

Bourgogne is en blijft een buitengewone streek. Als wijnliefhebber krijg ik natuurlijk nooit genoeg van al hetgeen wat de streek te bieden heeft. Ik kan naar mijn vaste adresjes gaan, maar ondek elke keer ook nieuwe dingen. Ik kom nu al enkele jaren naar Maison Bel Air en het is voor mij en mijn vrouw dan ook altijd een beetje thuiskomen. Er zijn dan ook nog veel culturele plekken die ik wil bezoeken. Ik kom zeker terug.

Walter Bettens