Een tweede thuis

Bienvenue. Onze droom is uitgekomen. Een vakantiehuis in een van de mooiste streken van Frankrijk verbouwen, er onze vrije tijd doorbrengen en dit delen met andere gelijkgezinden. We hebben jarenlang hard gewerkt om van deze boerderij een mooi huis te maken zodat alle comfort aanwezig is om ongestoord te genieten van al wat Bourgogne te bieden heeft. Op deze website vind je alles wat je moet weten over Maison Bel Air.

Wat kan je verwachten?

Maison Bel Air heeft tal van verschillende mogelijkheden als vakantiehuis. Of je nu met een klein gezin bent of een grote groep. We zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van Maison Bel Air.  Tijdens de zomermaanden kan het er warm zijn, maar het is er vrijwel altijd aangenaam vertoeven. Het domein is voorzien van een zwembad en heeft meerdere zonneterrassen. De grote schuur zorgt voor uren speelplezier voor de kinderen. De koeien komen om klokslag 18u ‘bonjour’ zeggen en of je nu zelf kookt of je gaat uiteten, de culinaire levensstijl moet geleefd worden. Fietsers zijn zeker ook welkom. De etappes zijn om duimen en vingers van af te likken.

Wie zijn wij?

Chris & Dirk, beiden sportieve levensgenieters. Na al het verbouwen in ons thuisland besloten we een nieuw avontuur aan te gaan in het midden van Frankrijk. Stap voor stap bouwden we het vervallen huis terug op en het resultaat mag gezien worden. We verhuren ons domein tijdens de zomermaanden aan gezinnen of groepen van mensen die hun hart willen ophalen in de streek.

Heb je een vraag?

Wil je graag meer informatie over Maison Bel Air of wens je graag je volgende vakantie door te brengen in dit fantastische vakantiehuis? Contacteer ons via het contactformulier. We antwoorden zo spoedig mogelijk op je vraag.

Contacteer ons